september 4, 2008

Hjärta av stål

Posted in barn tagged , , , , , , , , , den 8:58 f m av Elizabet

Det är mycket gråt nu. Gråt efter mat (med tanke på att han inte äter på förskolan så är han konstant hungrig på eftermiddagarna). Gråt efter pappa som inte kommer hem förrän på fredag. Hur förklarar man det till sin 1 1/2 åring. ”Pappa kommer inte idag, inte imorgon, men i övermorgon…” Yeah right. Han vaknade imorse och upptäckte att pappas sida av sängen var tom. Buhhhuuuu vad han grät. Otröstligt. Tur att Pippi finns för inte ens mamma räcker till här. Och sen var det lämningen på förskolan imorse. Gråt igen. Tur man har ett hjärta av stål. Not.

Annonser

3 kommentarer »

 1. Annica said,

  Vad jobbigt! Trots att man vet att det är ”normalt” och olika faser så gör det ju så ont.

  Jag känner mig tuffare denna dagisinskolning. Det är nog värst första gången. Magnus däremot sliter ont. Han ringde mig på jobbet ena dagen och grät.

  Det går bra för Simon som brukar vara den blyga medan Alice är ledsen vissa lämningar. Hon är ju yngre så det kanske inte är så konstigt. Min lilla bebis ju!

 2. Annica said,

  Och alla hormoner som rusar runt i din kropp gör ju knappast saken bättre;)

 3. Elizabet said,

  Annica: Verkligen jätteont. Hoppas det går bättre för er med Alice. Det är inte lätt när de är så små och skolas in. Tur nog är Simon där och hon kan känna någon trygghet. Förstår att Magnus tycker det är jobbigt. Idag skickade jag iväg Nicklas för lämning så han förstår mig bättre. Han har aldrig lämnat Neo i ett gråtande tillstånd. Imorse var första gången för honom. Men det går bättre och bättre och det är som du säger – ett ”normalt” tillstånd. Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: