oktober 24, 2008

Respekt

Posted in barn tagged , , , , den 9:48 f m av Elizabet

Att rådda två barn är tufft. Har inte kommit in i naturliga rutiner riktigt än. Har enorm respekt för personer som Annica som haft båda barnen hemma samtidigt. Förstod inte då, när jag var enbarnsförälder, vad hon verkligen mäktade med. Men nu gör jag det. Och det inger mig enorm respekt. Annica, du är verkligen en powermamma.

Annonser

4 kommentarer »

 1. Annica said,

  Vilken komplimang! Tusen tack! Snart kommer rutinerna att sätta sig och du är också en powermamma! Kram Annica

 2. Elizabet said,

  Annica: Det kom från hjärtat. Tänker på dig många gånger. Kan du så ska inte jag gnälla några ensamma timmar 😉

 3. Annica said,

  Gnäll du. Det har jag gjort många gånger! Mina barn sover som bekant risigt så halva mina blogg handlar om akut sömnbrist;) Samtidigt tror jag att det kan vara roligt att läsa och minnas om några år.

  Man är alltid starkare än man tror (tur nog). Även fast det är längre mellan barnen (som mellan Simon och Joakim) så är det en stor förändring med flera barn. Nästan störrre då tycker jag. Tätt blir det mer som en fortsättning (men mycket blöjbyten blir det!). Jag vadade i bajsblöjor ett tag.

  Just nu har vi problem med att Alice är överallt hela tiden. Hon är så vild! Killarna har varit så lugna men inte hon. Hon är väldigt företagsam. Drar kökstolar och klättrar upp på diskbänken osv. Njut så länge du har Meja där du lagt henne;)

  Sen kan jag tycka att det är jobbigt att det blir så lite tid kvar till Magnus och mig. Aldrig hinna avsluta meningar. Alltid för trötta för att umgås bara vi.

  Långt jag skriver nu då. Sorry! Stor kram

 4. Elizabet said,

  Annica: (ler) Du får skriva hur lååångt du vill 🙂 Har förstått att tjejer generellt är lite vildare än pojkar så jag ska verkligen njuta nu. Tycker bara att Meja skriker högre än vad Neo gjorde. Vi tjejer gillar ta plats 😉

  KRAM


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: