februari 2, 2009

Kuddar, kuddar

Posted in barn tagged , , den 9:48 e m av Elizabet

Jag älskar att dekorera med kuddar i sängen. Snyggt. Elegant. Men när det väl kommer till praktiken (läggdags) så är det kuddar överallt. Kuddar, kuddar och ännu mer kuddar. Då älskar jag dem inte längre.

 Bilden är hämtad från Zara Home

 

Annonser

4 kommentarer »

 1. Mammapappabarn said,

  Oj vad du bloggar idag 🙂

 2. Elizabet said,

  Nytt sätt att natta Neo på. Inte sitta bredvid sängen, men ändå stanna kvar i rummet. Så då sitter jag och bloggar vid datorn. Grymt bra. Tror han håller på att somna. Har bara tagit två timmar idag. Gissa om jag håller på att bli tokig.

 3. Helena said,

  Hej!
  Det har inte varit några som helst problem att köpa från hqhair.com. Frakten läggs på innan du skickar iväg beställningen, så du ser direkt vad frakten blir. 17% VAT är redan inräknad i priset (du betalar alltså engelsk moms som är lägre än den svenska). Om jag beställer på en måndag så har jag haft grejorna innan helgen. Såg i din blogg att du använder ID-smink och det är också billigare där.

  Härom veckan beställde jag faktiskt Dermalogica istället från en webshop på Jersey och de är ÄNNU billigare. (Jersey är väl ett skattefritt paradis 🙂 http://www.jerseybeautycompany.co.uk/. Fick dessutom en 8 prover medskickade utan kostnad. De säljer dock bara Dermalogica. Leveranstid ca 1 vecka.

  Jaha, det var lite tips från shopoholicen :-). Nu ska jag titta lite mer i din blogg. Roligt när man hittar nya fina bloggar.

  /Helena

 4. Elizabet said,

  Helena: Välkommen hit Helena och tack för alla tips! Det är ju ruskigt billigt. Nästan så man börjar tro att det inte är äkta varor. Eller så kanske man ska känna sig bestulen när man handlar här i Sverige 😉 Hur som haver, stort tack för tipsen. Kommer garanterat att beställa därifrån när det är dags.

  Välkommen tillbaka!
  /Elizabet


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: