mars 13, 2009

Klockrent

Posted in Uncategorized tagged , , , , , , den 2:31 e m av Elizabet

Vi har funderat på hur vi ska få livet att gå ihop när vi arbetar 100% båda två. Jag vill nämligen inte hamna i den klassiska kvinnofällan att gå ner till 80% och sen ändå få göra ett 100%-igt arbete. Har funderat på nannies av olika slag. Någon som kan hämta, laga mat etc så vi i vår tur kan få kvalitetstid med våra barn. Men har inte hittat denna typ av verksamhet. Förrän nu. Klockren affärsidé.

Annonser

5 kommentarer »

 1. Annica said,

  Intressant att du tänker så. Jag ser det som att jag får 20 procent mer med barnen. Jag skulle inte vilja vara utan våra lediga onsdagar.

 2. Elizabet said,

  Annica: Jag skulle också kunna tänka mig att vara ledig en dag i veckan för att få spendera den med mina barn. Problemet är att, när man sitter på en chefsposition så blir det sällan ”ledigt”. Ingen annan kommer att göra ens arbete utan det blir en själv som får göra det till slut. Jag kanske inte var tillräckligt tydlig… 🙂

 3. Annica said,

  Jag kan tänka mig att det blir svårare då. En ledig dag kanske bara gör att man känner sig otillräcklig både på jobbet och hemma.

 4. Elizabet said,

  Annica: Precis så. Önskar det kunde vara annorlunda, men verkligheten ser annorlunda ut.

 5. mammapappabarn said,

  Det är störtlöjligt att arbetsgivare försöker lura föräldrar att tillbringa mindre tid med sina barn, motarbeta detta istället, du och Nickenick som är starka och kompetenta personer.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: